Skøn dag i Den Gamle By!


dengamleby1.jpgI går fyldte Slægtshistorisk Forening i Aarhus 50 år og det blev en herlig forårs-jubilæumsdag. Jeg deltog selv med et lille foredrag om, hvorfor slægtsforskere burde missionere mere for deres interesse. Et interessant aspekt er fx alle de kompetancer og den viden, som genealogien kan være indgang til. Pludseligt går folk, som måske ellers ikke tidligere har haft historie som hovedinteresse, igang med at lære et uddødt alfabet og bliver små hajer i administrationshistorie og brug af nettet!

Også et fint foredrag af Birgit Øskov, et rigtigt dogmeforedrag, med gammeldags teknologi som overhead og pegepinde….og med det levende ord som fængslende element. Efter programmet en herlig spadseretur i Den Gamle By, hvor arrangementet blev holdt. Høj himmel, forårssolskin og alletiders “historiske stemning”. Synd at sådan et museum skal ligge helt ovre i Jylland ;-)