Lokalhistorie og 2.0


Spændende dag på Odense Centralbibliotek med en række lokalhistorisk interesserede fra Lokalhistorisk Netværk. Dagen handlede om 2.0, og bestod af oplæg fra undertegnede og Kalle Nielsen, der har været med til at lave det formidable projekt 23ting efter amerikansk inspiration. Når sandheden skal frem er der faktisk flere af tingene, som jeg ikke har prøvet endnu. Jeg glæder mig til at få et par dage – måske i julen – hvor man kunne side og lege med nogle af tingene. En rigtig god pointe fra Kalle var også at man jo netop aldrig bliver færdig med 2.0 fordi der hele tiden kommer nye services og metaservices til. Undervejs på dagen fik flere deltagere oprettet både googlekonto og blogs. Det bliver spændende at følge – ikke mindst på netværksbloggen! Dagen sluttede vi af i Second Life med én af mine små lysbilledserier, og det lykkedes os at komme på og gå en smule rundt. Hvis nogen har lyst til at mødes, har jeg lagt en doodle – så tager vi det tidspunkt hvor flest kan. Vi kan mødes på Brandts – deres slurl er her.