Avatarer på historietur


sl_ren.jpgDet er ikke nemt at være på udflugt i Second Life, for man skal virkelig multitaske, rent kommunikationsmæssigt. Her i aften var jeg på tur med ca. 11 avatarer fra Wonderful Denmark, og vi kom vidt omkring: Fra det gamle Rom til Det Vilde Vesten gik turen med det til lejligheden opfundne “rejseselskab” SL-History Tours.

Det var virkelig sjovt (det syntes deltagerne også, sagde de ;-) og lidt af en logistisk udfordring at teleportere så mange rundt, kommunikere på såvel gruppe-IM som enkelt-IM… og iøvrigt tilbyde teleport til enkelte, som var “sakket bagud”, hvilket sker forbløffende hurtigt. Men kun ét sted gik det galt for én avatar, som ikke kunne komme med, fordi sim´en var fuld.

Det vil være spændende at prøve at bruge lyd og fx afholde foredrag eller decideret undervisning. Jeg burde have taget nogle fotos undervejs, men det rakte mine evner desværre ikke til at klare samtidigt med alt det andet. Istedet et billede af min avatar, Charlotta, der som bekendt er lidt af en linselus.