Traditioner rykker på nettet


I dag har Martin Thorborg en artikel i Computerworld. Den handler om, hvordan man kan “tjene kassen på en prinsedåb”. Thorborgs teori er kort fortalt, at sæsonbegivenheder og aktuelle begivenheder rykker, og at man som kommerciel aktør på nettet gør klogt i at “lægge sig i slipstrømmen” af begivenheder som Valentinsdag og jul samt aktuelle begivenheder som royale brylluper, prinsedåb og sportsbegivenheder.

Der er da absolut ikke nogen tvivl om at Thorborg har ret. Dét, som han foreslår, er præcist hvad mange kulturinstitutioner gør og har gjort længe. Ikke nødvendigvis for at sælge produkter – men for at sælge viden om kulturarv og interesse for vores fælles historie og kultur.

Læs selv Thorborgs artikel på http://www.computerworld.dk/art/44042?a=newsletter&i=1588