Min første udstilling i Second Life


Så lykkedes det for min avatar, Charlotta, at bygge en udstilling i SL. Egentlig er selve teknikken ikke så svær, når først man har vænnet sig til at uploade og arbejde i 3D. Det sidste er ikke helt så nemt, når man ikke har gjort det før. Ihvertfald kom det hjerte, jeg har lavet i mistænkelig grad til at ligne en vaffelis med to kugler i de første forsøg.

Udstillingen er dybest set lidt halvkedelig ;-) og indeholder kun flade billeder og tekst. Og så isvaffel-hjertet, som rummer nogle historiske Valentinsgaver, der alle har det til fælles at de er nævnt i Samuel Pepys dagbog i midten af 1600-tallet.

Det bliver nok næppe mit sidste udstillingsforsøg. Jeg arbejder på endnu et projekt, som jeg håber at kunne præsentere nogle af mine faglige avatar-bekendte for snart. Men det kunne være interessant at prøve at putte lidt scripts etc. i. Jeg er ikke i tvivl om, at SL som medie har et stort potentiale ifht. læring, og udforskes skal det i hvertfald. Spørgsmålet er måske i højere grad, hvor mange af de avatarer som bruger stedet i dag, der er interesserede i læring og kulturarv… og hvor mange, de ri højere grad er til chat og hyggelig smalltalk.