Historiens 2. Hus


Så er Historiens Hus ved at være på skinner. Man kan sige, at det måske var lidt af et håndværkertilbud, for jeg har skam selv lagt gulv og sat trappe samt etageadskildelser op!

På billederne kan man se interiøret og den udstilling, der var i påsken. Og man kan skam også se, at jeg ikke er helt alene derinde, hvad man måske ellers kunne tro, når man læser diverse aviser for tiden. 

Jeg har stort set også bygget alt inventaret – borde, stole etc. ..dog ikke PC´erne. Jeg har også brugt en del tid på at finde scripts, sådan at gæsterne fx kan få notecards med gode websteder og adresser in-world. Et par scripts som viser slideshows er det også blevet til, foruden forskelligt reklamemateriale. Så nu skal der bare laves udstillinger og aktiviteter… Ligesom i RL kan man ikke forvente, at brugere har lyst til at være på et sted, bare fordi det er der. Ingen ville i RL bygge en institution, åbne dørene – for så at gå deres vej og håbe på aktivitet. Så i Historiens Hus er der planer om mindre særudstillinger og forskellige småaktiviteter. Der er naturligvis også stiftet en forening – Historiens Venner – som forhåbentlig får lidt medlemmer… alle er velkomne.