Halloween-udstilling i Historiens 2. Hus


Så er den første særudstilling i det nye “Historiens 2. Hus” på plads, og senere på måneden vil der både blive afholdt en aktivitet og der vil være mulighed for at finde Halloween-kostumer. På samme måde som i real life er det vigtigt at tage hånd om såvel det smalle (fx møder i faglige netværk) som det brede og populære som eksempelvis at markere Halloween, den nye mærkedag, som vi for alvor har taget til os siden år 2000. At formidle historisk information om baggrunden for skikke etc. kan naturligvis gøres på net i skriftlig for som i Halloween på historie-online, som beskriver baggrunden for skikken m.m. Men på det flade net er aktivitets- og interaktionsmulighederne begrænsede. Der ikke plads til de former for aktiviteter, som er en del af fx den kulturhistoriske formidling i real life: optog, græskarudskæring, skattejagter og spøgelseshistoriefortælling. Det bliver spændende at opleve, hvordan aktiviteterne kommer til at forme i Second Life. – hvor man jo kan besøge Historiens 2. Hus og se udstillingen , hvis man bare har en avatar, som er helt gratis at oprette…..