Civilization, men nu som multiuser online?


ikariam

Multiuser-online spil er mildt sagt ikke noget nyt fænomen. Men som regel bevæger disse typer af spil sig i en verde, der er præget af fantasy og/eller action. Derfor studsede jeg over dette Ikariam, der tilsyneladende både er dansksproget og minder en om det gode, gamle og hæderkronede Civilization. Det er tydeligvis for børn, men jeg hører gerne fra nogen, der måtte have prøvet det alligevel.

Spændende ser det ud, for i reglen er “historiske spil” noget, der enten er korte, opgaveprægede aktiviteter, der spilles alene, på fx én eller anden institutions website. Eller der er tale om strategispil, som installeres på den enkeltes pc. …. eller måske er jeg blot ikke helt ajour med spilmarkedet?

http://ikariam.dk/?kid=1-03802-03802-0802-10112158