En Holocaust-overlevende i Second Life


Man kan ofte ærge sig over, at der er ting, som man opdager for sent til at kunne deltage. Både i RL og SL. Personligt ville jeg gerne have været til Fanny Starrs foredrag i Second Life – et godt eksempel på, hvad mediet kan mht. historie – og endda over store afstande. Jeg kunne have mødt den 86-årig Holocaust-overlevende og hørt hendes beretning, fortalt med hendes egne ord og hendes egen stemme.

Desværre opdagede jeg ikke arrangementet tids nok til at deltage. Det var den 86-årige kvindes datter, som arbejder indenfor multimedie, som havde fået ideen til dette arrangement, hvor moderen fortale, ledsaget af billeder. Til lejligheden var avataren omdannet fra en yngre kvinde, til en ældre dame, med et udseende tæt på moderens. Et interessant arrangement, som uden tvivl have været værd at opleve.

Se evt. mere på: http://nwn.blogs.com/nwn/2009/01/living-memory.html