Multiskærm – ja tak!


Sådan en skærm, der kan alt muligt vil jeg have!

Der er nok en hel del fremtidsmusik i den, men det er sød musik:  Når jeg vågner, kan jeg med det samme se, hvad dagen byder på – møder m.m. og i badeværelset får jeg nyhederne.  I mit tilfælde er de selvfølgelig customizet sådan at jeg får nyheder fra mine yndlingsblogs, favoritwebsteder, de tags jeg følger på Twitter og så er vi måske også så tilpas inde i fremtiden, at jeg har sat nogle intelligente agenter op, som om natten crawler rundt og finder nyt spændende indhold til mig, uden at jeg behøver at røre en finger. Under alle omstændigheder er det nok noget med kulturarv og digitale medier, som jeg får serveret, mens jeg står og gør livet surt for Karius og Baktus.

Jeg se nogen af tingene, “toucher” og sender det til min “tasketablet”. Så kan jeg sidde i bussen og læse nogen af de indlæg, som var for lange til tandbørstningen. Noget sender jeg måske også til en form for “profiltjeneste”, hvor det bliver filteret og publiceret, der hvor jeg synes, at det er relevant at dele det. Og hvis der er ting imellem, som jeg har brug for på jobbet, så sender jeg det til mit digitale skrivebord, eller surfacecomputer, hvor jeg kan arbejde videre med det. Hvis jeg har adgang til fx at placere det på en lignende flade i arkivets vejledningsområde eller museets udstilling, så gør jeg naturligvis også det.

Sådan en skærm, med forbindelse til alle mulige steder vil jeg have!