En sejlende Havhingst i Second Life


Jeg har tidligere skrevet om Havhingsten i SL, og der findes adskillige af slagsen. Jeg kender i hvert fald til tre. Den model, som ses på videoen, har jeg imidlertid et særligt forhold til. Fordi jeg selv har prøvet at sejle den, hvilket ikke var helt nemt. Et andet særligt forhold ved denne havhingst er, at jeg har lavet den animation, som placerer avataren ved roret i “styrmandsposition”. Så netop denne er noget helt særligt :-)

Videoen yder ikke på nogen måde oplevelsen retfærdighed – det er meget sjovere at prøve selv!

4 Kommentarer

  1. Hej og tak for kommentar.

    Jeg tror faktisk ikke, at netop denne Havhingst er til salg. Men prøv at sende en IM til Doctor Asp. Det er ham, der har bygget den. Jeg har set andre “Havhingste”, men ikke alle er lige autentiske.

    Happy Sailing :-)

Der er lukket for kommentarer.