Ny basisudstilling på Tøjhusmuseet


toejhusmuseet

Tøjhusmuseets nye permanente udstilling er måske ikke byens mest digitale, men den indeholder to elektroniske features. Den ene er tekster i form af tablets, hvor gæsten klikker på en gengivelse af den genstand, som vækker interesse. Meget “tekstsvagt” i udgangspunktet, og superintuitivt.

Det andet levende element er en række “film”, som vises på “endevæggen” af de montrer, der beskriver hver af de 16 krige, som udgør et kapitel i udstillingen “Danmarks Krige”. Filmene har ingen “handling” i traditionel forstand, men udgør et effektivt stemningsskabende element i den meget klassiske – men også meget æstetisk flotte – montreudstilling.

Der er flere fotos af detaljer i udstillingen i set´et “Tøjhusmuseet” på min Flickr.

Links:
Tøjhusmuseet